Drs. Gijsbrecht K. van Dommelen

Oprichter en algemeen directeur van Vladeracken bv. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor het beleggingsbeleid. Gijsbrecht van Dommelen is econometrist en ontving zijn opleiding in Tilburg aan de Universiteit Brabant en zette deze voort aan de Harvard University in Boston en aan New York University. Hij is sinds 1986 werkzaam als financieel analist, beleggingsadviseur en vermogensbeheerder bij diverse financiële instellingen, zoals onder andere Fidelity in Boston, Drexel Burnham in New York en MeesPierson in Den Haag. Van Dommelen is geregistreerd bij de VBA (Vereniging van Beleggings Analisten). Als freelance journalist publiceert hij al jarenlang in financiële tijdschriften, zoals Beleggers Expres en op internetfora zoals de cliëntenhome-page van Alex Bank en de eigen website van Vladeracken. Tevens is hij oprichter en redacteur van de Technische belegger en redacteur van beleggersplatform IEX .

Lees meer over Gijsbrecht in het artikel in het tijdschrift “Bij ons in de Residentie”.

E-mail: gijsbrecht@vladeracken.nl


Drs. Noël B.L. Suurmeijer

Econoom en organisatiedeskundige in de verzekeringswereld en de wereld van de financiële dienstverlening, is per 5 februari 2014 opgenomen in de directie van Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland.
Copyright Vladeracken
. Noël volgt daarmee Frans Boshouwers op, die op 30 december 2013 is overleden. Noël is binnen Vladeracken verantwoordelijk voor compliance, personeel en acquisitie. Noël en Gijsbrecht zijn oude bekenden van elkaar en hebben elkaar door de jaren heen regelmatig op allerlei terreinen ondersteund. Waar de een als specialist bekend staat is de ander juist breder georiënteerd, waardoor zij elkaar uitstekend aanvullen binnen de onderneming.

E-mail: noel@vladeracken.nl

Mariët Withoos

Officemanager van Vladeracken BV sinds 2011. Mariët heeft haar opleiding bij Schoevers gedaan, waar zij zowel de secretariële als de internationale secretariële richting heeft gevolgd. Zij werkte bij verschillende commerciële bedrijven, o.a. Shell en Arcadis. Mariët werkt nauw samen met Gijsbrecht en zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op het kantoor soepel verloopt. Zij is het eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor de logistieke ondersteuning op het kantoor. U kunt met al uw vragen bij haar terecht.

E-mail: vladeracken@vladeracken.nl