Drs. Gijsbrecht K. van Dommelen

Oprichter en algemeen directeur van Vladeracken bv. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor het beleggingsbeleid. Gijsbrecht van Dommelen is econometrist en ontving zijn opleiding in Tilburg aan de Universiteit Brabant en zette deze voort aan de Harvard University in Boston en aan New York University. Hij is sinds 1986 werkzaam als financieel analist, beleggingsadviseur en vermogensbeheerder bij diverse financiële instellingen, zoals onder andere Fidelity in Boston, Drexel Burnham in New York en MeesPierson in Den Haag. Van Dommelen is geregistreerd bij de VBA (Vereniging van Beleggings Analisten). Als freelance journalist publiceert hij al jarenlang in financiële tijdschriften, zoals Beleggers Expres en op internetfora zoals de cliëntenhome-page van Alex Bank, IEX en de eigen website van Vladeracken. Tevens is hij oprichter en redacteur van de Technische Belegger.

Lees meer over Gijsbrecht in het artikel in het tijdschrift “Bij ons in de Residentie”.

E-mail: gijsbrecht@todaysgroup.nl


 

Jan de Ost CFA

Jan de Ost (1981) is sinds begin november 2018 actief voor Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland.
Copyright Vladeracken
als Investment Manager. Met een door hemzelf ontwikkeld model, gebaseerd op de uitgangspunten van Graham en Buffett, is hij in 2014 begonnen aan de opbouw van een carrière in de financiële wereld. Jan is opgeleid als piloot en heeft tussen de vluchten door op allerlei hotelkamers hard gewerkt aan het bouwen van dit model. In 2017 heeft hij zijn CFA-opleiding (level II) met succes afgerond en mag hij zich officieel gecertifceerd beleggingsanalist noemen. Inmiddels is het model “live” en is Jan begonnen aan de (succesvolle) opbouw van een cliëntenportefeuille. Hij vertegenwoordigt Vladeracken in België, waar hij met zijn gezin woont.

E-mail: jan@todaysgroup.be