WIE ZIJN WIJ?

Zelfstandig en onafhankelijk

Vladeracken is een zelfstandige, onafhankelijke vermogensbeheerder. Bancaire producten als hypotheken en andere leningen maar ook verzekeringen verkopen wij niet. Wij nemen beslissingen op grond van uw belang en niet op grond van een grote organisatie met haar eigen belangen.
Klik hier voor een introductievideo van Vladeracken.

Rendement stabiel en risico’s gecontroleerd

Wij zetten in op een stabiel rendementDe uiteindelijke opbrengst van een belegging. Bij aandelen bestaat het uit het dividend vermeerderd of verminderd met het koers-resultaat. Copyright Vladeracken over een langere periode. De risico’s houden wij beheerst en in lijn met de afspraken die wij met u daarover gemaakt hebben.

Persoonlijk, praktisch en begrijpelijk

Wij staan niet voor een dure lease-auto of een sjiek kantoor, maar voor een betaalbare en inzichtelijke oplossing voor de door u gestelde vraag.

Beleggingsbeleid

Wij gaan niet mee in de waan van de dag, maar doen ons huiswerk gebaseerd op een structurele modelmatige aanpak. U mag van ons een grote dosis kennis en inzicht verwachten.

Privacy policy

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die wij van onze cliënten, personeel en andere partijen in onze dossiers vastleggen. Waar mogelijk houden wij die buiten sociale media en de cloud.

Kosten

Onze kostenstructuur is transparant, wij zijn niet de goedkoopste maar ook niet de duurste in de markt en alleen als het u goed gaat gaat het ons ook goed.

Betrouwbaar

Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Sommigen van hen zijn al ruim 20 jaar klant, al vanaf het moment van oprichting van ons bedrijf.