Vladeracken BV is sinds 1998 actief in het vermogensbeheer. Unieke beleggingsstijlen bepalen de risico’s die genomen worden en het rendementDe uiteindelijke opbrengst van een belegging. Bij aandelen bestaat het uit het dividend vermeerderd of verminderd met het koers-resultaat. Copyright Vladeracken dat wordt behaald.

Onafhankelijke stijlbelegger

Vladeracken is een onafhankelijke stijlbelegger en heeft als uitgangspunt dat een winstgevend en succesvol beleggingsbeleid alleen kan worden geleverd door beheerders die een consistente en systematische aanpak van het beleggingsvraagstuk hanteren. Wij willen absoluut voorkomen dat de waan van de dag leidend wordt.

Vladeracken BV baseert zich in zijn strategieQuis est tam dissimile homini. Cur id non ita fit? Tum Triarius: Posthac quidem, inquit, audacius. Ut proverbia non nulla veriora sint quam vestra dogmata Copyright Vladeracken op de technische en op de fundamentele analyseEen analyse techniek die zich richt op de redenen van de markt-bewegingen. Benjamin Graham wordt beschouwd als de grondlegger van de Fundamentele Analyse. Copyright Vladeracken, met als uitgangspunten systematiek, discipline en onafhankelijkheid.

Vladeracken BV is middels een vergunning (onder nr. 56089) van de Autoriteit Financiële Markten (www.AFM.nl) te Amsterdam gerechtigd vermogens van derden te beheren en is, via een van haar directieleden, aangesloten bij het VBA (Vereniging van Beleggings Analisten).

Problemen met de website
Al enige tijd heeft onze website problemen, veroorzaakt door de overgang naar een andere provider. Het gevolg is dat grafieken niet geplaatst kunnen worden, dat ons woordenboek niet toegankelijk is en dat oudere artikelen uit de periode zomer 2011 tot en met eind 2013 ontbreken. Er wordt hard aan herstel gewerkt, maar onduidelijk is hoe lang dit probleem nog gaat duren. Onze excuses voor het gecreëerde ongemak.

Onze maandelijkse nieuwsbrief is online beschikbaar op www.devermogensbeheer.co.