Today’s Group BV gaat samenwerking aan met SaaS-aanbieder DMA

(publicatiedatum: 17 februari 2023)

Financiële dienstverlener Today’s Group heeft een aandelendeal aangekondigd met de internationale SaaS-aanbieder DMA, waardoor het Europese financiële dienstverleners een alles-in-één technologische oplossing kan bieden.

Toenemende Europese financiële regelgeving maakt verder digitaliseren om te voldoen aan de data gedreven eisen noodzakelijk. Maar voor veel bedrijven is het identificeren en implementeren van de vereiste technologie een lastig en kostbaar project. Today’s Group zal via de technologie van DMA financiële dienstverleners een innovatieve modulaire technologie kunnen aanbieden die front-, mid- en back-office functies integreren. Door gebruik te maken van deze gedeelde diensten kunnen partners profiteren van lagere operationele kosten, een hogere productiviteit en het potentieel om te groeien. Hierdoor kunnen vermogensbeheerders, fondsmanagers, family offices en adviseurs hun diensten consolideren onder één oplossing die voorziet in de gehele beleggingslevenscyclus van hun klanten.

“Als Today’s Group verwachten we dat de technologie van DMA waarde zal toevoegen aan de financiële sector, omdat het de operationele kosten zal verlagen. Het wordt de alles-in-één SaaS voor institutionele beleggers, pensioenfondsen, beleggingsfondsen en onafhankelijke vermogensbeheerders”, aldus Marcel Rietveld, Directeur New Business & Brokerage bij Today’s Group. Bij het zoeken naar een softwareproduct voor Today’s Group onderkende het bedrijf, volgens Algemeen Directeur Frank Ammerlaan, de bredere vraag naar één technologische oplossing die rekening houdt met de verscheidenheid aan behoeften van de financiële dienstverleners. “We weten dat voor veel vermogensbeheerders bewezen technologie vaak de ontbrekende schakel is.” zei hij. “Bedrijven kunnen een traditionele ‘high touch’-dienst aanbieden die persoonlijke aandacht biedt, maar weten dat ze moeten overstappen op een ‘high touch, high tech’-aanbod waarmee ze hun klanten de allerbeste service kunnen geven die geïntegreerde technologie kan bieden.”

Het in Zuid-Afrika gevestigde DMA, dat diensten verleent aan meer dan 150 institutionele beleggers, biedt een bewezen softwareoplossing in één pakket. Het partnerschap dat Today’s Group met DMA is aangegaan maakt het mogelijk dit full-service aanbod naar de Europese markt te brengen en financiële ondernemingen een kosten- en tijdbesparend technologisch product te bieden. De DMA-technologie is reeds geïntegreerd met diverse Custodians in het land, zodat het faciliteren van partnerbehoeften geen langdurige ontwikkelingscyclus vereist. “Het kost tijd en geld om technologische systemen te bouwen of aan te passen. De technologie van DMA is ontworpen om beleggingsbeheerprocessen te vereenvoudigen terwijl rekening wordt gehouden met de wet- en regelgeving, waardoor vermogensbeheerders zich kunnen richten op hun kernactiviteiten,” zegt Richard North, CEO van DMA.

Den Haag, Hilversum, Kaapstad

16 februari 2023

OVER TODAY’S GROUP

Today’s Group B.V. (Today’s Group) is een Broker en Vermogensbeheerder die haar diensten aanbiedt aan institutionele, professionele en particuliere beleggers. Today’s Group heeft een vergunning van de AFM en DNB en is aangesloten bij Euronext, Kifid en DSI. Today’s Group is een partnership die via diverse fusies al 30 jaar actief in de financiële sector. Het bedrijf is opgericht in 1993. Een fusie tussen Kuperus Effecten en DCM Brokers vormde in 2009 het bedrijf Mijn Effecten. In 2019 is Mijn Effecten uitgebreid met de partners Fountain Capital Advisory en Today’s Vermogens Beheer. Vladeracken trad eind 2020 toe tot Today’s Group. In 2020 veranderde het bedrijf zijn naam in Today’s Group B.V. Het is particulier eigendom van het uitvoerend management en onafhankelijke aandeelhouders.

www.todaysgroup.nl
Perscontact:

Frits Vogel
frits@todaysgroup.nl
+31 35 3035694

OVER DMA

One DMA Holdings B.V. is een volledige dochteronderneming van SCM DMA (Pty) Ltd (DMA), een technologie- en financiële dienstverlener gevestigd in Zuid-Afrika. DMA heeft dochterondernemingen in Mauritius en het Verenigd Koninkrijk (gezamenlijk met DMA, de DMA Groep), die alle een vergunning hebben en gereguleerd zijn om financiële diensten te verlenen in hun respectieve jurisdicties. Gezamenlijk beheren en administreren de entiteiten van de DMA Groep meer dan 15 miljard euro aan activa en diensten via haar geïntegreerde Software as a Service (SaaS). DMA’s eigen platforms en brokerservice, worden verder geleverd aan een breed scala van gereguleerde beleggingsfondsen om de naleving en de reglementaire rapportering te verbeteren.
www.dma.co.za

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.