Vladeracken Vermogensbeheer kiest voor SCOPE KYC

Persbericht

Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken gaat gebruik maken van de SCOPE KYC Cloud Portal voor het client inventarisatie proces. Vrijdag 28 september jongstleden hebben beide partijen in Den Haag de handtekening onder de overeenkomst voor het in gebruik nemen van de SCOPE KYC Cloud Portal gezet.

Waarom SCOPE KYC?

Op de vraag waarom Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken gekozen heeft voor de SCOPE KYC Cloud Portal antwoordt de heer Van Dommelen, algemeen directeur van Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken als volgt: “De belangrijkste redenen voor Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken om de SCOPE KYC Cloud Portal in gebruik te nemen liggen in:
a) Het eenduidig en compleet gevuld hebben van elk klant KYC dossier op een manier die voldoet aan zowel de richtlijnen van de AFM, MiFID IIMarkets and Financial Instruments Directive II. Een voorlopig akkoord over strengere regels voor de derivatenmarkt. Er moet nog overeenstemming bereikt worden met het Europese parlement (juni 2013). Het doel is om de over-the-counter markt te reguleren. Copyright Vladeracken als de AVG. SCOPE KYC laat direct zien of (onder)delen van het dossier ontbreken en dwingt door de werkwijze af dat iedere klant dezelfde stappen van het KYC proces doorloopt.

b) Het digitaal kunnen ontsluiten van deze informatie voor de klant en de klant de mogelijkheid bieden wijzigingen te kunnen aanbrengen. Dit biedt zowel service als gemak voor de klant en hiermee voldoet Vladeracken tevens aan verplichtingen die voortvloeien uit de AVG.

c) Het bewaken van mutaties, periodiek reviewen van het klant dossier, kortom het bewaken van de verplichtingen die voortvloeien uit de zorgplicht van een vermogensbeheerder.

Dit vormt de administratieve basis van het bedrijf. Daarnaast biedt SCOPE KYC voor Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken de mogelijkheid de efficiency en gebruiksvriendelijkheid voor zowel de klant als de vermogensbeheerder te vergroten en meer klanten te bedienen met dezelfde resources, wat de schaalbaarheid van de onderneming vergroot en een goede fundering biedt voor verdere groei.”

De implementatie van SCOPE KYC

De maand oktober zal gebruikt worden om de implementatie voor te bereiden en het bronbestand met beschikbare klantdata te importeren in SCOPE KYC, waarna in november en december de KYC dossiers van bestaande klanten in SCOPE KYC zullen worden aangevuld, zodat deze klaar zijn om met de klant te evalueren tijdens het volgende periodieke review gesprek. Met ingang van 1 januari 2019 zal de SCOPE KYC Cloud Portal stapsgewijs worden vrijgegeven aan klanten.
“SCOPE FinTech Solutions feliciteert Vladeracken VermogensbeheerDe handelsnaam van Vladeracken BV. Een vermogensbeheerder met een vergunning in Nederland. Copyright Vladeracken van harte met de keuze voor SCOPE KYC en wij wensen het projectteam de komende weken veel succes met het implementeren en in gebruik nemen van de oplossing”, aldus Salesmanager Bas van der Veer van SCOPE FinTech Solutions BV.

Den Haag/Hoofddorp, 2 oktober 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.